• investice krytá nemovitostmi
  • ručíme za výnos
  • investice od 200 000 Kč s garantovaným výnosem od 8 %
  • vhodné pro drobné i větší investory
  • máme 15 let zkušeností a silné partnery

Využijte mimořádnou nabídku investice do aktuálních realitních projektů s jistotou zhodnocení od 8 % ročně, to dle individuální konzultace a nastavení investice. Investice jsou možné od částky 200 000 korun.

Horní výše investice je možná dle osobní konzultace a podle aktuálně realizovaných projektů. Při investici částek nad 10 000 000 Kč si vyhrazujeme právo na časovou prodlevu počátku investice z důvodu nastavení vhodného projektu a jeho přípravy. 

Poskytnutá investice je využita na koupi a zhodnocení nemovitostí, které jsou dále buď zobchodovány nebo využity na dlouhodobý výnos pro investory. Investice je zajištěna nákupem a správou nemovitostí.

Napište nám

 

Garant a kontakt:

Jiří Sikora
telefon: +420 608 547 180
mail: jiri.sikora@idon.cz

O nás

 

Naše společnost se na tuto formu investic specializuje a tento úspěšný projekt vychází z dlouhodobého působení našeho týmu v Realitní společnosti České spořitelny, jež ukončila před 3 lety své působení pod mateřskou Českou spořitelnou a.s. V tomto směru investic úspěšně nadále spolupracujeme.

 

Našimi hlavním motty jsou prosperita, energie a jistota, současně dodržujeme přísný morální a etický kodex. Díky vybudované síti kontaktů a spolupracujících subjektů obchodujeme 90 % našich projektů bez nutnosti je nabízet široké veřejnosti, takže jsou prodávány interně. Vyřešíme jakoukoliv řešitelnou situaci, neřešitelným investičním projektům se vyhýbáme díky analýzám a pečlivé přípravě. 

 

Spolupracujeme

 

 

advokát Mgr. Daniel Grimm
Superbyty 24
Poski real a.s.

Reas
Cenové mapy
Cuzk